Hur returnerar jag en vara?

Hos oss har du alltid returrätt i 30 dagar. Returprocessen skiljer sig åt beroende på hur och av vilken transportör din vara levererades. Har du köpt flera varor som levererats på olika sätt följer du instruktionerna nedan som passar in på respektive paket.

Paket som levererats till ett utlämningsställe - PostNord

Följ instruktionerna på den följesedel som medföljde leveransen. Klistra på medföljande returetikett och lämna in ditt paket hos valfritt PostNord-ombud. Kom ihåg att spara det returkollinummer/inlämningskvitto du får av ombudet tills du får en bekräftelse på att din retur är färdighanterad av oss.

Paket som levererats till en postbox - PostNord

Följ instruktionerna på den följesedel som medföljde leveransen. Klistra på medföljande returetikett, men istället för att lämna in ditt paket hos ombud kan du i de flesta fall returnera via postbox genom att följa de instruktioner som du hittar på postnord.se/retur-i-paketbox.

Paket som levererats till Instabox

Har ditt paket levererats till skåp med Instabox bokar du retur genom att följa länken och instruktionerna du fått från Instabox via sms eller mejl. Har du inte kvar länken kan du läsa mer om hur man returnerar i Instabox FAQ. Klistra på medföljande etikett och lämna in paketet i valt skåp.

Paket som levererats hem – Postnord

Har ditt paket levererats hem till dig av PostNord kan du enkelt boka en returupphämtning via deras kundtjänst. Följ först instruktionerna på den följesedel som medföljde leveransen. Boka sedan upphämtning via https://returns.postnord.com/ eller ring PostNord på 0771-33 33 10 (knappval 1) för att bestämma tid och datum för upphämtning av paketet. Tänk på att du måste vara hemma vid upphämtningen.

Paket som levererats hem – Bring

Har ditt paket levererats hem till dig med Bring kan du genom att logga in på Mina Sidor beställa en returupphämtning. Börja med att gå in på Mina Beställningar och klicka sedan upp beställningen du vill returnera. Välj ”Skapa sedel/etikett här”, fyll i varornas artikelnummer och klicka på "skicka". När vår kundservice har registrerat returbokningen kommer du att få ett sms av Bring för val av tid för upphämtning.

En retur kan ta 2 veckor innan den hanterats hos oss. När din retur har hanterats klart får du ett mejl som bekräftar returen och information om hur återbetalning sker.

Läs mer på: Vad kostar det att returnera?