Vad gäller om jag vill returnera en vara?

Returrätten gäller i 30 dagar, räknat från den dag du tog emot varan. Du får öppna förpackningen och undersöka varan och skicka tillbaka den om du inte är nöjd med ditt köp. Returrätten gäller allt i vårt sortiment förutom växter* och varor som är specialtillverkade för dig.

När du skickar tillbaka varan ska den vara oanvänd, ha alla lappar kvar och skickas tillbaka i sin originalförpackning. Om ytteremballaget är förstört går det bra att emballera med annat likvärdigt emballage men var noga med att packa väl så att varan är skyddad under transporten tillbaka till oss. Om du har använt eller hanterat varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den kan ett avdrag för värdeminskning göras, avdraget bedöms från fall till fall av vår returpersonal.

Du kan läsa mer här: Hur returnerar jag en vara? och Vad kostar det att returnera?

* Växter klarar endast några dagar i kartongen så tänk på att du måste kunna ta emot/hämta dit paket så tätt inpå leverans som möjligt innan du beställer. Växter samt torkade blommor kan skilja i färg, nyans och storlek. Om du är missnöjd med din leverans av växter, skicka in bilder på varan samt emballaget via kontaktformuläret eller ring vår kundservice.