Vad gäller om jag vill returnera en vara?

När du handlar hos oss har du 30 dagars returrätt på allt utom växter, räknat från den dag du tog emot varan. Du har rätt att öppna förpackningen och prova/undersöka varan och skicka tillbaka den om du inte är nöjd med ditt köp.

När du skickar tillbaka varan ska den vara oanvänd, ha alla lappar kvar och skickas tillbaka i sin originalförpackning. Om ytteremballaget är förstört går det bra att emballera med annat likvärdigt emballage men var noga med att packa väl så att varan är skyddad under transporten tillbaka till oss. Om du har använt eller hanterat varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den kan ett avdrag för värdeminskning göras, avdraget bedöms från fall till fall av vår returpersonal.

Vill du läsa mer om hur du gör en retur kan du göra det här: Hur returnerar jag en vara? Vill du veta vad returen kostar hittar du det här: Vad kostar det att returnera?

*Växter klarar endast några dagar i kartongen så tänk på att du måste kunna ta emot/hämta dit paket så tätt inpå leverans som möjligt innan du beställer. Växter samt torkade blommor kan skilja i färg, nyans och storlek. Om du är missnöjd med din leverans av växter, skicka in bilder på varan samt emballaget via kontaktformuläret eller ring vår kundservice.