Vad kostar det att returnera?

Returavgiften för ett normalpaket är 50 kr per paket. Ett normalpaket är ett paket som du exempelvis har fått hem i brevlådan, hämtat hos ombud eller i en paketbox. Du kan också ha fått ett normalpaket hemlevererat.

Retur av större/tyngre varor som möbler och vissa heminredningsartiklar kostar 50 kr per paket i returavgift + 295 kr i returfrakt, dvs totalt 345 kr per paket. Större/tyngre varor har alltid levererats hem till dig.

Om du är osäker på vad som räknas som en större/tyngre vara, kan du se vad du betalade i fraktavgift på din orderbekräftelse. Har du inte köpt varan än, kan du se vilken fraktavgift som visas för varan i kassan när du har loggat in och angett din leveransadress. Är fraktavgiften för den enskilda varan över 300 kr, är det en större/tyngre vara och kostar därmed mer att returnera.

Avgifterna för retur och eventuell returfrakt dras av från summan du får tillbaka när vi har hanterat din retur. Har vi levererat fel vara till dig eller om det är en reklamation som du skickat tillbaka, kostar det självklart inget att returnera.