Köp Små speglar online nu | Homeroom
Varukorg
Filter Sortera på
Stil
Varumärken
Färg
  • Brons
  • Brun
  • Koppar
  • Natur
  • Silver
  • Svart
  • Vit
Sortera på Relevans

Små speglar (11)

11 träffar

Små speglar i rätt komposition kan verkligen lyfta ditt hem. Hitta din stil hos oss på Homeroom!

JULIA

Spegel REM 3-pack koppar

1 399SEK 1 799SEK -20%

Ellos Home

Spegel Alexa höjd 55,5 cm

599SEK

Rowico

Metro nyckelskåp

795SEK

Jotex

ANNIE spegel - liten

358,80SEK 598SEK -40%

Homeroom

Spegel, 3-pack Madrid Teak

1 199SEK 1 499SEK -20%

Ellos Home

Spegel Abbe

679SEK 799SEK -15%

Ellos Home

Spegel Albany, small

1 239SEK

Rowico

Metro spegel 60x90 cm

645SEK

Rowico

Metro spegel 60x90 cm

645SEK

Jotex

EZRA spegel

1 599SEK

JULIA

Spegel EFFECT Ø35 natur

747SEK 879SEK -15%

Möbler online

Möbler ska passa oss lika bra som våra favoritkläder. Soffan ska vara lika härlig att krypa upp i som att kliva i dina skönaste byxor. Valet av möbler sätter din personliga touch i hemmet. Hos oss hittar du snygga möbler för att skapa din egen stil hemma och skapa ett hem som du trivs i!

Billiga möbler online eller designmöbler från välkända varumärken? Oavsett vad, har Homeroom det mesta du söker. Vi erbjuder möbler i alla olika former, stilar och färger. På Homeroom gör vi vårt bästa för att erbjuda fina och speciella möbler som kan användas för att få saker att hända i ditt hem. Dessa kan vara ett vackert skåp för köket, stolar i sammet för matsalen, eller ett vackert sidobord till hallen. Hyllor, hyllplan och konsoler är också populära möbler som ger gott om lagringsutrymme och som också kan se väldigt elegant ut! Skapa en underbar inredning och hitta rätt möbel för ditt ändamål på Homeroom.

Vi har ett utbud av möbler för alla hemmets rum och behov. Vardagsrum, sovrum, matsal, badrum, barnrum, kök, gästrum, balkong eller hall - alla rum har en sak gemensamt. De behöver inredas med vackra och praktiska möbler. Här finns allt från bord, stolar, soffor, sängar, fåtöljer, puffar, matgrupper och andra möbler för alla smaker. Behöver du skapa utrymme med en skön bäddsoffa i vardagsrummet, eller vill du ha en stor säng för att få plats med hela familjen i sovrummet. Upptäck dina favoriter i vårt breda möbelutbud med sängar, sängbord, tv-bänkar, soffbord, skrivbord och förvaringsmöbler . Kombinera gärna dina möbler med våra underbara mattor.

På Homeroom handlar du möbler enkelt och smidigt. Upptäck möbler nu på Homeroom!