Hur får jag tillbaka mina pengar?

Här kan du läsa om vad som gäller för de olika betalsätten.

Köp nu, betala sen (30-90 dagars faktura)
Du kan pausa din faktura på elpy.com för att slippa betala medan dina varor är på väg tillbaka till oss. Returbeloppet dras av från din faktura när vi har behandlat din retur. Du får en returbekräftelse via mejl.

Delbetalning/faktura
Ditt köp uppdateras på elpy.com och i Elpy-appen. Kostnaden för de returnerade produkterna dras av och eventuella avgifter för retur läggs till. Har du tillgodo på ditt konto eller din faktura kan du läsa mer om hur du får ditt tillgodo utbetalt här: Hur får jag mitt tillgodo på fakturan utbetalt?

Kort
Returbeloppet återbetalas till ditt kort efter att vi har hanterat din retur. Du får en returbekräftelse via mejl. Vi betalar tillbaka till samma kort som du använde vid din betalning. När du har mottagit en returbekräftelse via mejl, får du pengarna tillbaka till ditt kort inom 3-5 arbetsdagar.

Om du har returnerat delar av din beställning betalar vi tillbaka priset för varorna du har skickar tillbaka, men inte kostnaden för frakt eller tilläggstjänster då dessa är detsamma oavsett hur många varor du beställde. Om du har returnerat hela din beställning betalar vi tillbaka hela beloppet förutom för eventuella tilläggstjänster som du valt, ex. för inbärning. Du debiteras alltid en returavgift per returnerat paket och returavgift + returfrakt per returnerat paket om du har returnerat en större/tyngre vara. Dessa belopp dras av från din återbetalning. Retur vid reklamation eller felleverans är gratis.

Returhanteringen tar vanligtvis cirka 2 veckor. Du kan läsa mer om returkostnaderna här.