Hur får jag mitt tillgodo utbetalt?

När elpy har mottagit din betalning och ser att du har betalat in för mycket på din faktura eller om något annat har orsakat att du har ett tillgodobelopp, skickar elpy ett mejl till dig. För att få dina pengar utbetalda kan du logga in på elpy.com eller via elpy-appen och gå till ”återbetalning” i menyn. Där kan du välja ett valfritt bankkonto som du vill att pengarna sätts in på.

Om du har handlat med delbetalning eller månadsfaktura kan du låta pengarna ligga kvar tills nästa gång du handlar med delbetalning respektive månadsfaktura. Då kommer ditt tillgodobelopp automatiskt dras av i samband med en ny faktura.

Återbetalning sker via Trustly.

Finns det något annat sätt att få tillgodo utbetalt än via elpy?

Du kan ringa Elpy på 033-435 75 00, återbetalning sker med SUS (Swedbanks kontoregister) Läs mer om hur du ansluter dig till Swedbanks kontoregister. Alternativt så kontaktar du Resurs Bank för att uppge ditt bankkontonummer för utbetalning av ditt tillgodobelopp. Har du ett tillgodobelopp på mer än 2000 kr behöver vi få in ditt bankkontonummer skriftligen. Blanketten finns HÄR.