Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories viktoria holmgren

Viktoria Holmgren jobbar som influencer, stylist och fotograf vilket också är hennes största intressen. Tillsammans med sin man och två barn bor hon i en by utanför Umeå. Viktoria driver också en blogg där hon delar med sig av just sina intressen.

 inspiration stories viktoria holmgren


Vi har ställt några frågor till Viktoria, så här svarar hon


1. Berätta lite kort om dig själv
Jag heter Viktoria Holmgren och är 35 år och bor i en by i Västerbotten! Mina stora intressen är foto, inredning och trädgård och jag delar med mig av mina projekt på instagram!

2. Vart hittar du inspiration till din inredning?
Det kan vara precis var som helst men ofta hemma hos andra, på Instagram och på loppisar. Jag tycker det är kul att göra om med enkla medel, flytta omkring det jag redan har, fynda på loppisar, måla om eller helt enkelt tillverka något kul! Ofta börjar det med något litet och så blir jag liksom inspirerad av bara farten!

3. Hur har du tänkt när du har inrett?
Jag tycker den mest intressanta inredningen är när man får blanda med både nytt och gammalt, personliga favoriter mixat med trendiga detaljer. En liten klyscha så där. Men det gäller att våga sticka ut lite också, ingen vill väl bo i en katalog som går att härma rakt av! Det ska synas vem som bor där! I vardagsrummet är det t.ex. väldigt lugna färger, så jag piffade till det med en hemmagjord tavla (målad på en felköpt rullgardin) och det galet snygga soffbordet från Pastill! Det lyfte hela rummet!



  • Pastill Meraki soffbord 80x80 cm

    1 949 SEK
    Ursprungligt pris 2 999 SEK
  • Pastill Colette matbord ø 120 cm

    5 599 SEK 6 999 SEK
  • Pastill Betty loungestol i böjträ

    3 999 SEK
  • Pastill Uma väggspegel 198x63 cm

    3 799 SEK
  • Pastill Odette puff i bouclé 45x41 cm

    1 599 SEK

    +1 färg