Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories erik josefsson


Erik är inredaren som inspirerar sina följare på Instagramkontot @erinterior. Eriks färgsprakande hem i Göteborg står för det mesta av innehållet i flödet, och det är vi tacksamma för!

 inspiration stories erik josefsson



Vilka färger/toner är viktiga för dig att ha i hemmet? Är det någon särskild accentfärg du vill få in i hemmet när våren är påväg?
Jag gillar nog alla färger, oftast mer varma nyanser än kalla. Just nu älskar jag dock många klara färger som ljusblått och signalrött, det känns härligt och uppfriskande nu till våren!

Hur tänkte du när du valde produkter från Pastill? Hur har du valt att inreda dem?
Jag valde en stor sittpuff och ett ljusblått sidobord. Små sidobord kan man aldrig få för många av, så härligt att kunna variera sin inredning om lyfta fram ett litet sidobord tex framför soffan. Den stora sittpuffen känns också som ett perfekt komplement till vardagsrummet, jag gillar inte för stora soffor utan inreder hellre med flera olika sittmöbler. När inte vännerna är på besök och sitter på den är den dessutom perfekt att använda som fotpall framför soffan vid tv-myset.

Vad tror du blir vårens trend inom inredning? Någon speciell form eller färg?
Jag hoppas iallafall att nya trenden blir att många vågar mer, slutar vara ängsliga och vågar inreda personligt.

Vilken är din största inspirationskälla när du inreder?
Det är svårt att säga en sak som inspirerar, är så mycket runt omkring oss som jag kan inspireras av. Instagram, en restaurang eller hotell, en fin färgkombination på en tavla eller på en byggnad. Bara fantasin sätter gränser.

  • Pastill Gia puff i linne

    3 799 SEK

    +1 färg

  • Pastill Margot runt sidobord ø 45 cm

    1 499 SEK

    +4 färger

  • Pastill Gia fåtölj i linne

    9 999 SEK
  • Pastill Gia soffa i linne, 3,5 sits

    18 999 SEK

    +1 färg

  • Pastill Lucie sidobord 45x40 cm

    2 799 SEK