Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories emma ekman

Emma Ekman är skaparen bakom Instagramkontot Houseofekman där hennes följare kan ta del av massor av inredningsinspiration. Till vardags jobbar Emma i en färgaffär, samtidigt som hon driver sitt eget företag, arbetar som influencer och hjälper till med inredningsuppdrag.

 inspiration stories emma ekman


Vi har ställt några frågor till Emma, såhär svarar hon


1. Berätta lite kort om dig själv
Jag heter Emma Ekman och jag bor med sambo, dotter och tre fluffiga katter i en 50-talsvilla i Ljungby i Småland. Har en son som precis flyttat till Chicago för att spela basket och gå på college. Jag jobbar i en färgaffär och med mitt eget företag, som influencer och med inredningsuppdrag.

2. Vart hittar du inspiration till din inredning?
Inspiration finner jag på resor, på mitt jobb, snygga restauranger, hotell och i naturen. Jag älskar att hitta härliga konton med personlig stil på instagram och bläddrar gärna i lyxiga magasin. Jag åker också gärna på mässor och spanar på trender, senast var jag på Formex som nu äntligen blev av efter ett långt uppehåll.

3. Hur har du tänkt när du har inrett?
Mitt nya sidobord Sol är verkligen en favorit härhemma! Så lättplacerat och ger rummet det där lilla extra med sin unika form. Lika snyggt i vardagsrummet som i hallen men just nu får det agera sängbord!



  • Pastill Fleur sideboard / skåp

    11 999 SEK
  • Pastill Elle sidobord ø 35 cm

    599 SEK
    Ursprungligt pris 1 499 SEK
  • Pastill Lucie sidobord 45x40 cm

    1 539 SEK
    Ursprungligt pris 2 799 SEK
  • Pastill Uma väggspegel 198x63 cm

    3 799 SEK
  • Pastill Lulu sidobord krom/glas höjd 45 cm

    1 999 SEK
 inspiration stories emma ekman
 inspiration stories emma ekman