Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories amanda emilias


Amanda är inredningsstylisten som bor på Österlen. På sitt Instagramkonto @aamandaemilias delar hon inredningsinspiration från sitt hem. Ett ljust hem med sobra färger, du kommer garanterat inspireras när du kikar in hemma hos Amanda!

 inspiration stories amanda emilias



Vilka färger/toner är viktiga för dig att ha i hemmet? Är det någon särskild accentfärg du vill få in i hemmet när våren är påväg?
Jag har ganska neutrala jordnära toner hemma och gillar att hålla en neutral bas i hemmet för att utöver det addera små färgklickar. Jag har valt att försöka få in lite blått här hemma!

Hur tänkte du när du valde produkter från Pastill? Hur har du valt att inreda dem?
Soffbordet var ett självklart val då det ljusar upp väldigt mycket samtidigt som materialet i metall ger lite hårdare intryck mot den fluffiga mattan och soffan, jag gillar att bryta av och blanda olika material för att skapa kontraster.

Vad tror du blir vårens trend inom inredning? Någon speciell form eller färg?
Jag tror att vårens trend blir lekfulla former och färgglada detaljer. Färgen blå tror jag lever vidare även detta år, samma sak med pastellfärgerna.

Vilken är din största inspirationskälla när du inreder?
Otroligt svår fråga, jag inspireras dagligen av duktiga människor via Instagram och Pinterest. Och försöker utefter det skapa mitt eget hem med MIN stil så att det blir personligt och precis som jag gillar.

  • Pastill Uma mini väggspegel 55x45 cm

    999 SEK
  • Pastill Margot runt sidobord ø 45 cm

    1 499 SEK

    +4 färger

  • Pastill Betty loungestol i böjträ

    3 999 SEK
  • Pastill Frank påslakan i franskt lin 150x210 cm

    899 SEK

    +3 färger

  • Pastill Bonjour loungestol

    3 999 SEK