Betyg 5 av 5
1
1 recension

LED Blockljus Flamme 12cm

65 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 35 kr/mån.
Läs mer

Elpy

Leverans 4-6 vardagar - Färg: Röd

PRISMATCHAD

Märkningen ”PRISMATCHAD” innebär att vi kontinuerligt arbetar för att matcha priset mot de största aktörerna på marknaden inom varje kategori. Det är ingen prisgaranti, men vi gör vårt bästa för att alltid matcha mot dagens lägsta pris – så att du som kund vid varje tillfälle ska känna att du gör ett bra val när du väljer att handla från Homeroom. Priserna och vilka produkter som inkluderas uppdateras löpande och undantas som standard från kampanjer och rabattkoder.

LED Blockljus Flamme 12cm

Dekorativ julbelysning från Star Trading

Flamme med top är ett elektriskt blockljus i vax. Ljusets storlek är ca 7,5 cm i diameter och höjden inklusive låga är ca 12 cm. Detta elektriska ljus blir en vacker dekoration, både ensam och i grupp ihop med övriga ljus från Flamme serien. Den har timerfunktion och när brytaren är på timerläget lyser ljuset i ca 30 dagar med en vacker realistisk låga i varmvitt. Den drivs av 2 AA batterier, dessa ingår ej.

Artikelnummer: 1710286-01-0
Ladda ner högupplöst bild

Så tycker andra

5.0 baserat på 1 st betyg
 • Betyg 5 av 5

  Lyser länge

  Köpte dessa ljus inför julen och har inte behövt byta baterier än. Dom har lyst i ca 3 månader på timer. Riktigt nöjd med ljusen

  Röd

  Mirre80 köpte

  Röd

  Mirre80 — 2023-02-13