Färg: Svart
Betyg 3 av 5
2
1 recension

Vägglampa Sigma 25 cm

599 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 80 kr/mån.
Läs mer

Elpy

Leverans 4-6 vardagar - Färg: Svart

PRISMATCHAD

Märkningen ”PRISMATCHAD” innebär att vi kontinuerligt arbetar för att matcha priset mot de största aktörerna på marknaden inom varje kategori. Det är ingen prisgaranti, men vi gör vårt bästa för att alltid matcha mot dagens lägsta pris – så att du som kund vid varje tillfälle ska känna att du gör ett bra val när du väljer att handla från Homeroom. Priserna och vilka produkter som inkluderas uppdateras löpande och undantas som standard från kampanjer och rabattkoder.

Vägglampor från PR Home

Vägglampa i snygg, minimalisk design med glas och metallstomme. Den är fuktskyddad i IP23 klassning och passar bra i badrumsmiljöer. Eftersom glasskärmen är handgjord kan det förekomma enstaka luftbubblor i glaset samt en viss ojämnhet i glastjocklek över glasytan. Storlek 25x12x19 cm. Ljuskälla av typ dimbar LED G9, 230V, 3000K, 1 st ingår.
Sladd och kontakt medföljer ej. Lampan kräver fast installation.

Artikelnummer: 1670321-01-0
Ladda ner högupplöst bild

Så tycker andra

3.0 baserat på 2 st betyg
 • Betyg 1 av 5

  Fin lampa

  Fin lampa annars men ger det sämsta betyget pga att man hittar ingen sladd som skulle passa, lite snålt att dra in på att inte det fanns en sladd till lampan ? Alla är inte duktiga på att kop…

  Svart

  Ellosärsnåla köpte

  Svart

  Ellosärsnåla — 2022-03-03