Betyg 3 av 5
1
1 recension

Vägglampa Nora Komplett 25cm

599 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 80 kr/mån.
Läs mer

Elpy

Leverans 4-6 vardagar - Färg: Mässing

PRISMATCHAD

Märkningen ”PRISMATCHAD” innebär att vi kontinuerligt arbetar för att matcha priset mot de största aktörerna på marknaden inom varje kategori. Det är ingen prisgaranti, men vi gör vårt bästa för att alltid matcha mot dagens lägsta pris – så att du som kund vid varje tillfälle ska känna att du gör ett bra val när du väljer att handla från Homeroom. Priserna och vilka produkter som inkluderas uppdateras löpande och undantas som standard från kampanjer och rabattkoder.

Vägglampor från PR Home

Vägglampa Nora i metall komplett med metallskärm i antikmässing och med fuskläderband virat runt stommen. En enkel och modern variant. Svart textilsladd 180 cm med strömbrytare. E27 sockel. Max 40W. IP20. Armen går att svänga i sidled och skärmen har ett ledat fäste. Väggavstånd ca 38 cm inklusive skärm. Höjd ca 28 cm inklusive skärm. Ljuskälla ingår ej.

Artikelnummer: 1616377-01-0
Ladda ner högupplöst bild

Så tycker andra

3.0 baserat på 1 st betyg
 • Betyg 3 av 5

  Konstiga dimensioner

  Alltså själva spotlightdelen är för stor för resten av lampan så proportionerna blir märkliga, motsvarande inte alls mina förväntningar tyvärr. Hade lampdelen varit mindre hade jag…

  Mässing

  Elba köpte

  Mässing

  Elba — 2023-01-21