Sängramar online | Köp en prisvärd sängram hos oss | Homeroom.se
Varukorg
Filter Sortera på
Storlek
Varumärken
Färg
  • Blå
  • Natur
  • Svart
  • Vit
Sortera på Relevans

Sängramar (8)

8 träffar

Dags att möblera om i sovrummet? Låt dig inspireras av vårt sortiment av sängramar. Mixa & matcha utan några begränsningar!

Karup Design

Sängram Ziggy 140, natur

7 290SEK

Karup Design

Sängram Peek m. sänglampa, natur

7 590SEK

Homeroom

Sängram Lyon

1 519SEK 1 899SEK -20%

Homeroom

Sängram Lyon

1 519SEK 1 899SEK -20%

Karup Design

Sängram Ziggy, svart

7 290SEK

Karup Design

Sängram Peek m. sänglampa, svart

7 590SEK

Kave Home

Säng LYDIA 150x190 mörk oliv

5 399,10SEK 5 999SEK -10%

Kave Home

LYDIA 160 Kontinentalsäng Ljusblå

7 199,10SEK 7 999SEK -10%

Sängar till alla

Den viktigaste möbeln är den du spenderar mest tid i. Vi sover i genomsnitt mellan en tredjedel och en fjärdedel av våra liv, därför är det viktigt att du har en säng som passar dig. Livet är för kort för att inte sova gott!

Det är dags för en ny säng när du vaknar med ont i ryggen eller känner dig trött och stel i kroppen när du vaknar på morgonen. Sitter smärtan högt upp i ryggen är din säng troligtvis för fast. Har du snarare ont i svanken är sängen antagligen för mjuk. Det är viktigt för kroppen att få vila avspänt under natten och inte utsättas för tryck. Om sängen inte ger kroppen rätt avlastning kommer kroppen att väcka sig själv och byta ställning under natten för att musklerna ska få slappna av.

En säng är en stor investering och därför vill man känna sig trygg med sitt val. Vi har svensktillverkade kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar av hög kvalitet till riktigt bra priser som håller länge. Madrasser i skum eller latex, och madrasser med resårpocket och zonpocket. Mycket säng för pengarna får du hos Homeroom!

Våra kontinentalsängar finns i fast, medel/fast och medel. Vilken typ av hårdhet du behöver på din säng avgörs av din längd och din vikt samt din sovställning. Läs mer i vår Sängguide kring hur du väljer rätt säng för dig!

I vårt stora utbud hittar du även kompletterande produkter till din säng såsom sängbord, sänggavel, sänglampa och ett enormt utbud av lakan, bäddset och överkast för ett komplett sovrum.