Betyg 3 av 5
3
2 recensioner

EKELUND Vägg 1L Svart

619 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 82 kr/mån.
Läs mer

Elpy

Leverans 4-6 vardagar - Färg: Svart

PRISMATCHAD

Märkningen ”PRISMATCHAD” innebär att vi kontinuerligt arbetar för att matcha priset mot de största aktörerna på marknaden inom varje kategori. Det är ingen prisgaranti, men vi gör vårt bästa för att alltid matcha mot dagens lägsta pris – så att du som kund vid varje tillfälle ska känna att du gör ett bra val när du väljer att handla från Homeroom. Priserna och vilka produkter som inkluderas uppdateras löpande och undantas som standard från kampanjer och rabattkoder.

Vägglampor från Markslöjd

Markslöjd vägglampa Ekelund. Tillverkad i en matt svartbrun metall. Kan enkelt vinklas upp/ner vid lamphuvudet. En snygg lampa med stora runda former och ett stort lamphuvud för en bred ljusstråle. Strömbrytare på sladden och vanlig väggkontakt. Stor (E27) lamphållare för max 40W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Höjd 29 cm, bredd 18 cm, djup 40 cm.

Artikelnummer: 1530987-01-0
Ladda ner högupplöst bild

Så tycker andra

3.0 baserat på 3 st betyg
 • Betyg 5 av 5

  Kanon!

  Super nöjd.... Passar perfekt in i vårt gästrum som jag har inrett i gammal stil.

  Svart

  Familjen Björn köpte

  Svart

  Familjen Björn — 2019-02-07

 • Betyg 1 av 5

  Bedrövligt dålig kvalitet

  3 st beställda från olika företag. Samtliga har en sned lamparm som ej går att justera. Resultatet blir att lampskärmen aldrig kan hänga rakt ned. Samtliga returnerade. Rekomm…

  Svart

  JP70 köpte

  Svart

  JP70 — 2019-11-15