Jotex KUJI fåtölj - Svart - Möbler - Homeroom.se
Varukorg
Räntefri delbetalning i 24 månader!
Välj Delbetalning i kassan
Jotex

KUJI fåtölj

N/AN/A
Gå till kassan
Hemleverans 99SEK
Levereras med hemleverans, priset baseras på varans vikt.

En designfåtölj med genomtänkt mix av material. Formen är vilsam både för ögat och när du slår dig ner i den. Den snyggt rundade ryggen är i formfast polypropylen och en liten ryggkudde ger skönt stöd när du sitter i fåtöljen. Den tjocka och mjukstoppade sittdynan är klädd med polyestertyg. Det mörkgrå är sammetslent och det ljusgröna har snygg slubeffekt. Benen är av massivt trä. KUJI är en fåtölj som ger rummet charm och personlig stil. Material: Trä, polypropylen och polyester. Storlek: Höjd 76 cm, bredd 66 cm, djup 74 cm, sitthöjd 35 cm. Beskrivning: Fåtölj med ryggstöd i polypropylen, sittdyna, ryggkudde av polyester och ben av trä. Skötselråd: Dammsugning av dynan. Rygg och ben torkas av med lätt fuktad trasa. Tips/råd: KUJI passar lika bra ensam som i grupp runt ett lågt bord.

 • Höjd: 76 cm
 • Bredd: 66 cm
 • Sitthöjd: 35,00 cm
 • Djup: 74 cm

Faktura

Med faktura får du upp till 60 dagars betalningstid.

 • Du behöver inte ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter/returnerar.
 • Fakturan e-postas till dig när varan skickas.

Delbetalning

Delbetala räntefritt i upp till 24 månader

 • Med delbetalning får du din första betalningsavi i slutet av den månad som infaller efter ditt köp.
 • Du får dina avier och information från Resurs Bank skickad till dig via den digitala brevlådan Kivra om du registrerad där. Om inte får du din faktura per post.

Kortbetalning

Betala direkt i kassan, säkert & tryggt med betalkort

 • Vi accepterar Visa och Mastercard som utställts i de nordiska länderna.
 • Vid en eventuell retur sker återbetalning till det betalkort du använt vid din betalning.
 • Vi krypterar alltid ditt kortnummer vilket gör ditt köp säkert.

Leveransätt

En beställning kan dela upp sig i olika leveranser eftersom varorna kan plockas från olika varulager. Vi levererar till den adress du registrerat på homeroom.se. I dagsläget erbjuder vi endast hemleverans. Du blir kontaktad av transportören innan leverans sker. Hemkörning kräver att du bor utmed farbar väg.

Hemleverans för varor över 20kg levereras som dagtid mellan 8-17 till husets ytterport/tomtgräns. Mindre varor under 20kg kan levereras med PostNords hempaket både dag och kväll på det flesta orter. I kassan visas leveransalternativen för vald adress och bokas innan beställningen slutförts.

När din beställning är redo att köras ut skickar vi ett SMS till dig, så att du kan välja vilken dag du vill ha leveransen. Du får också välja ett tidsfönster på 2–3 h som passar dig. Hos vissa transportörer kan du då även välja ”hämta vid terminal” alternativt ”företagscenter. Fraktavgiften kvarstår dock oförändrad.

För detaljerad information om leveranssätt, leveranstid och priser etc., se följande länk Leveransinformation. Vid leveransförsening av väsentlig betydelse kan köpet hävas.