#yeshomeroom

#yeshomeroom


Vi älskar att se när du som kund visar hur du inreder med produkter från oss! Vi hade därför blivit jätteglada om vi får använda din bild eller video i våra egna kanaler i marknadsföringssyfte. Svara på vår förfrågan i kommentarsfältet med hashtaggen #yeshomeroom eller på annat sätt ge tydligt uttryck för att du samtycker till dessa villkor om du vill tillåta oss att inspirera andra med ditt content.

Vad betyder detta för dig?
Du får alltså möjlighet att inspirera alla som gillar Homeroom, och kanske får du en eller flera nya följare samtidigt!

  • Du ger Homeroom som är en del av Ellos AB (org. nummer: 556044-0264) en icke-exklusiv, icke tidsbegränsad, kostnadsfri och global licens till att använda samtliga bilder som du har besvarat med #yeshomeroom eller annars samtyckt till enligt ovan. Du samtycker till att vi använder dina bilder och ditt namn (inklusive användarnamn i aktuell kanal) i marknadsföringssyfte i ovan angivna kommunikationskanaler. Ellos är inte skyldiga att ekonomiskt ersätta dig för användningen av bilderna.


  • Du har rätt att licensiera bilderna och har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att licensera bilderna.


  • Du intygar att din bild inte gör intrång i någon tredje parts rättigheter eller strider mot någon lag.


Notera att licensen och dessa villkor inte påverkas av om du raderar ditt konto, bilderna eller hashtaggen. Om du vill att vi ska sluta använda dina bilder måste du säga upp licensen. För att säga upp licensen kan du kontakta oss eller använda anmälningsfunktionen som finns kopplad till de bilder som vi publicerat på vår sajt.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Genom att gå vidare bekräftar du att du har tagit del av dataskyddsinformationen.