Färg: Sandsvart
Betyg 4 av 5
2
1 recension

Plafond Bazar

1 616 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 166 kr/mån.
Läs mer

Elpy

Leverans 3-4 vardagar - Färg: Sandsvart

PRISMATCHAD

Märkningen ”PRISMATCHAD” innebär att vi kontinuerligt arbetar för att matcha priset mot de största aktörerna på marknaden inom varje kategori. Det är ingen prisgaranti, men vi gör vårt bästa för att alltid matcha mot dagens lägsta pris – så att du som kund vid varje tillfälle ska känna att du gör ett bra val när du väljer att handla från Homeroom. Priserna och vilka produkter som inkluderas uppdateras löpande och undantas som standard från kampanjer och rabattkoder.

Plafonder från By Rydéns

Bazar är en underbar taklampa som med sin justerbara arm ger möjlighet till individuellt utseende. Av metall. Lampans höjd 105 cm, Ø 30 cm. Sockel E27. Max 40 W.

Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha stor påverkan på stil och utseende hos lampan. Prova dig fram till ditt eget uttryck!Takkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv. De finns att beställa separat. Jordad.

Artikelnummer: 1538841-02-0
Ladda ner högupplöst bild

Så tycker andra

4.0 baserat på 2 st betyg
 • Betyg 4 av 5

  Fin men begränsad vridfunktion

  Lampan går inte att vrida vid takfästet så den går inte att vinkla åt alla håll. Det framgår inte av beskrivningen men kan vara bra att veta. I övrigt är den mycket fin…

  Sandsvart

  Stevien köpte

  Sandsvart

  Stevien — 2020-01-22