Sängfabriken Royal Velvet - Svart - Möbler - Homeroom.se
Varukorg
Räntefri delbetalning i 12 månader!
Välj Delbetalning i kassan
Sängfabriken

Royal Velvet

9 950SEK
-50%
Ordinarie pris 19 900SEK
Du sparar 9 950SEK
Gå till kassan
Hemleverans 499SEK
Levereras med hemleverans, priset baseras på varans vikt.

Royal Velvet kombinerar god komfort och bra kvalité med ett pris som tilltalar många. Den här sängen har ett enklare resårsystem med en bonellresår i bottendelen och är toppad med individuella 5-zone pocketfjädrar för bättre följsamhet för höft och axlar. Den djupa, pikerade bäddmadrassen är tillverkad i kallskum och microfiber-vadd för optimal sovkomfort. Innehåll: Bäddmadrass : 8cm tjock med kärna av kallskum ombonad i microfiber-vadd Mellan Madrass: 16cm med kärna av Individuell 5-zone pocketfjädring och kallskum runt fjädringen Underdel : 23cm hög. Stabil trästomme i furu och med 13cm Bonellfjädring med polyeter. Gavel: 125cm hög trästomme ombonad med fibervadd Levereras med 2 st gavelkuddar och tillhörandesängben. Ben: 12cm aluminium-ben i champagnefärg.

Faktura

Med faktura får du upp till 60 dagars betalningstid.

  • Du behöver inte ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter/returnerar.
  • Fakturan e-postas till dig när varan skickas.

Delbetalning

Delbetala räntefritt i upp till 24 månader

  • Med delbetalning får du din första betalningsavi i slutet av den månad som infaller efter ditt köp.
  • Du får dina avier och information från Resurs Bank skickad till dig via den digitala brevlådan Kivra om du registrerad där. Om inte får du din faktura per post.

Kortbetalning

Betala direkt i kassan, säkert & tryggt med betalkort

  • Vi accepterar Visa och Mastercard som utställts i de nordiska länderna.
  • Vid en eventuell retur sker återbetalning till det betalkort du använt vid din betalning.
  • Vi krypterar alltid ditt kortnummer vilket gör ditt köp säkert.

Leveransätt

En beställning kan dela upp sig i olika leveranser eftersom varorna kan plockas från olika varulager. Vi levererar till den adress du registrerat på homeroom.se. I dagsläget erbjuder vi endast hemleverans. Du blir kontaktad av transportören innan leverans sker. Hemkörning kräver att du bor utmed farbar väg.

Hemleverans för varor över 20kg levereras som dagtid mellan 8-17 till husets ytterport/tomtgräns. Mindre varor under 20kg kan levereras med PostNords hempaket både dag och kväll på det flesta orter. I kassan visas leveransalternativen för vald adress och bokas innan beställningen slutförts.

När din beställning är redo att köras ut skickar vi ett SMS till dig, så att du kan välja vilken dag du vill ha leveransen. Du får också välja ett tidsfönster på 2–3 h som passar dig. Hos vissa transportörer kan du då även välja ”hämta vid terminal” alternativt ”företagscenter. Fraktavgiften kvarstår dock oförändrad.

För detaljerad information om leveranssätt, leveranstid och priser etc., se följande länk Leveransinformation. Vid leveransförsening av väsentlig betydelse kan köpet hävas.