Sängfabriken Royal Ground - Natur - Möbler - Homeroom.se
Varukorg
Räntefri delbetalning i 24 månader!
Välj Delbetalning i kassan
Sängfabriken

Royal Ground

9 995SEK
-50%
Ordinarie pris 19 995SEK
Du sparar 10 000SEK
Gå till kassan
Hemleverans 499SEK
Levereras med hemleverans, priset baseras på varans vikt.

Royal Ground är en av sängfabrikens mest exklusiva kontinentalsängar och den är handtillverkad av duktiga hantverkare på Sängfabriken i Valskog. Royal Ground är en kvalitetssäng och levereras med en fyllig, handquiltad gavel i en tidlös design. För att ge sängen en fantastisk sovkomfort byggs denna kontinentalsäng med ett dubbelt resårsystem. Med en övre 7-zons, individuell pocketresår och även en individuell pocketresår i underdelen omfamnar den kroppen på ett följsamt sätt. Kanterna är förstärkta med kallskum för en utmärkt stabilitet. På detta tillkommer även en tjock, pikerad bäddmadrass i naturlatex och fibervadd för en skönare sovupplevelse. Innehåll: Modell: Kontinentalsäng Bäddmadrass: Naturlatex och fibervadd, total höjd 8-9 cm Resårmadrass: 7-zons individuell pocketresår. 18 cm hög kärna med 3 cm kallskum runt om - total höjd 24 cm Resårbotten: 12 cm trästomme i Norrländskt furu med 13 cm individuell pocketresår med 3 cm kallskum på toppen - total höjd 28 cm Gavel: Handquiltad gavel med knappar. 13 cm tjock och total höjd på 135 cm inklusive ben. (Samma ben som används till sängen) Ben: 12 cm höga i aluminium Höjd på sängen: 73 cm ca inklusive ben Tyg: Melva, 35.000 martindale.

Faktura

Med faktura får du upp till 60 dagars betalningstid.

  • Du behöver inte ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter/returnerar.
  • Fakturan e-postas till dig när varan skickas.

Delbetalning

Delbetala räntefritt i upp till 24 månader

  • Med delbetalning får du din första betalningsavi i slutet av den månad som infaller efter ditt köp.
  • Du får dina avier och information från Resurs Bank skickad till dig via den digitala brevlådan Kivra om du registrerad där. Om inte får du din faktura per post.

Kortbetalning

Betala direkt i kassan, säkert & tryggt med betalkort

  • Vi accepterar Visa och Mastercard som utställts i de nordiska länderna.
  • Vid en eventuell retur sker återbetalning till det betalkort du använt vid din betalning.
  • Vi krypterar alltid ditt kortnummer vilket gör ditt köp säkert.

Leveransätt

En beställning kan dela upp sig i olika leveranser eftersom varorna kan plockas från olika varulager. Vi levererar till den adress du registrerat på homeroom.se. I dagsläget erbjuder vi endast hemleverans. Du blir kontaktad av transportören innan leverans sker. Hemkörning kräver att du bor utmed farbar väg.

Hemleverans för varor över 20kg levereras som dagtid mellan 8-17 till husets ytterport/tomtgräns. Mindre varor under 20kg kan levereras med PostNords hempaket både dag och kväll på det flesta orter. I kassan visas leveransalternativen för vald adress och bokas innan beställningen slutförts.

När din beställning är redo att köras ut skickar vi ett SMS till dig, så att du kan välja vilken dag du vill ha leveransen. Du får också välja ett tidsfönster på 2–3 h som passar dig. Hos vissa transportörer kan du då även välja ”hämta vid terminal” alternativt ”företagscenter. Fraktavgiften kvarstår dock oförändrad.

För detaljerad information om leveranssätt, leveranstid och priser etc., se följande länk Leveransinformation. Vid leveransförsening av väsentlig betydelse kan köpet hävas.