Russell Hobbs Vattenkokare 1,7l Heavenly Blue - Kök & hushåll - Homeroom.se
Varukorg
Räntefri delbetalning i 24 månader!
Välj Delbetalning i kassan
Russell Hobbs

Vattenkokare 1,7l Heavenly Blue

449SEK
Gå till kassan

Russell Hobbs Colours Plus vattenkokare kommer garanterat att tillsätta en färgklick till ditt kök. Med sin lugnande himmelsblåa färg kan du njuta av en rykande kopp te och samtidigt känna lugnet lägga sig därhemma. Oavsett om det är helgfrukost med hela familjen eller om du njuter av stillsamheten själv vid frukostbordet är denna himmelsblåa vattenkokare den perfekta detaljen som förvandlar ditt kök till en stillsam och rogivande plats. Känner du ibland att tiden flyger iväg för fort när du bjuder över dina vänner på en fika? Tack vare snabbkokningsfunktionen kan du nu spara tid, fyll bara på kannan och du har kokande vatten på nolltid. Snabbkokningsfunktion Du kanske inte alltid behöver fylla på kannan med vatten ända upp till kanten men hur vet du att du inte slösar med både vatten, el och tid? Med denna vattenkokare kan du koka en kopp på endast 50 sekunder** tack vare snabbkokningsfunktionen och indikeringarna i botten av kannan för 1,2 och 3 koppar. Spara energi En av de bästa funktionerna på denna vattenkokare förutom den snygga utsidan såklart är den kan hjälpa till att spara upp till 70% energi* Snacka om effektiv! Perfekt hällpip och svängbar bas. Den perfekt formade hällpipen gör att du slipper onödigt spill när du ska hälla så att du kan servera en kopp snyggt och säkert. Oavsett om du är vänster- eller högerhänt kommer denna vattenkokare sitta som gjutet. Den vridbara 360° basen gör att du kan välja åt vilket håll kannans handtag pekar. Funktioner: - Snabbkokningszoner med indikator för 1/2/3 koppar - Sparar upp till 70% energi* - Kokar en kopp vatten på 50 sekunder** - Perfekt hällpip

Faktura

Med faktura får du upp till 60 dagars betalningstid.

  • Du behöver inte ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter/returnerar.
  • Fakturan e-postas till dig när varan skickas.

Delbetalning

Delbetala räntefritt i upp till 24 månader

  • Med delbetalning får du din första betalningsavi i slutet av den månad som infaller efter ditt köp.
  • Du får dina avier och information från Resurs Bank skickad till dig via den digitala brevlådan Kivra om du registrerad där. Om inte får du din faktura per post.

Kortbetalning

Betala direkt i kassan, säkert & tryggt med betalkort

  • Vi accepterar Visa och Mastercard som utställts i de nordiska länderna.
  • Vid en eventuell retur sker återbetalning till det betalkort du använt vid din betalning.
  • Vi krypterar alltid ditt kortnummer vilket gör ditt köp säkert.

Leveransätt

En beställning kan dela upp sig i olika leveranser eftersom varorna kan plockas från olika varulager. Vi levererar till den adress du registrerat på homeroom.se. I dagsläget erbjuder vi endast hemleverans. Du blir kontaktad av transportören innan leverans sker. Hemkörning kräver att du bor utmed farbar väg.

Hemleverans för varor över 20kg levereras som dagtid mellan 8-17 till husets ytterport/tomtgräns. Mindre varor under 20kg kan levereras med PostNords hempaket både dag och kväll på det flesta orter. I kassan visas leveransalternativen för vald adress och bokas innan beställningen slutförts.

När din beställning är redo att köras ut skickar vi ett SMS till dig, så att du kan välja vilken dag du vill ha leveransen. Du får också välja ett tidsfönster på 2–3 h som passar dig. Hos vissa transportörer kan du då även välja ”hämta vid terminal” alternativt ”företagscenter. Fraktavgiften kvarstår dock oförändrad.

För detaljerad information om leveranssätt, leveranstid och priser etc., se följande länk Leveransinformation. Vid leveransförsening av väsentlig betydelse kan köpet hävas.