HomeroomSE
Varukorg
Gör dig redo för att inreda med vårens trender
Vi har vårens hetaste inredningsfavoriter

I vår inspireras vi av fem härliga inredningstrender. Inred ditt sovrum, vardagsrum, matplats eller kontor med just dina favoriter. Med fransar, färgklickar och mangoträ skapar du en härlig känsla i hemmet. Våga utmana med djuriska former så är du redo för våren 2020!

1. Hållbarhet

Att tänka medvetet är trendigt 2020! Klassisk design som kan hålla länge ihop med hållbara material och naturmaterial skapar en bra och medveten bas. Blanda gärna upp med att köpa begagnat och återvunna material för att skapa din egen stil och minska påverkan på miljön.

2. 80-talet är tillbaka!

Kombinera de mer sobra färgerna och hållbara klassiska möbler med 80-talsinfluenser. Låt färgklickarna göra sig påminda i de mindre detaljerna i hemmet som kuddar och dekoration. Färgerna går i blått, grönt och rosa.

3. Den afrikanska naturen

Trä fortsätter att vara ett av ledorden i inredningen även i vår - inspirerat av den afrikanska naturen! Blanda gärna olika träslag som furu, rotting och mangoträ med flätade korgar för att skapa en naturlig och härlig känsla hemma.

4. Go wild – djur & djurmönster!

Djurmönster har varit ett viktigt inslag i inredningen under ett par år. Inför våren 2020 tar vi med oss djurtrenden men nu även i nya former. Lampfötter, möbler och krukor i djurisk form ger en spännande look till rummet.

5. Fransar & former

Våga sticka ut och bryta av inredningen med hjälp av färg och form. Udda prydnadssaker, möbler i spännande former och hängande fransar är hetare än någonsin!