HomeroomSE
Varukorg
Just nu
10 inredningstips
Vi ger 10 tips för att inreda snyggt och funktionellt.
2. Fylla ut stora ytor Stora rum kan vara svåra att möblera. Skapa rum i rummet genom att grupperna möblerna på stora mattor. Ett tips för sovrummet är att placera fotpallar vid fotändan på sängen. Eller en bänk som kan användas till förvaring.
3. Inred efter färgskala Blanda gärna från olika stilar men håll dig efter samma färgskala! Våga sätt en kulör på väggarna för att sedan bygga en färgskala på inredningen efter den! Det gör hemmet mer själsligt och ombonat.
4. Våga vara personlig Utgå från din personliga stil och vad du tycker om. Våga lita på din egna känsla och övertänk inte - inredningen ska formas efter dig, inte tvärtom!

5. Bra belysning

Oavsett hur fint du bor, bra belysning behövs alltid! Det förhöjer nämligen stämningen och ger ett mer behagligt hem.

6. Dekorera hörnen

Tomma hörn gör ingen glad! Ställ en golvväxt, piedestal eller en sittmöbel i hörnet för att ge det en mening.
7. Våga testa dig fram Måla väggarna i den färg du älskar eller inred med det mönster som gör dig glad. Ett hem ska vara levande och mår därför bra av förändring!
8. Glöm inte det gröna Växter gör hemmet mer levande! Placera en riktigt stor växt om du har stora ytor, eller låt en klätterväxt agera gardin i ett soligt fönster. Växter kan det nästan aldrig bli för mycket av!
9. Skapa hotellkänsla hemma Att skapa en lyxig hotellkänsla är inte så svårt - en bra grund är att unna dig många kuddar och sängkläder av bra kvalité!

10. Fler sittplatser

Ett vardagsrum med många sittplatser känns mer levande och tilltalande! Addera därför några sittpuffar eller pallar i ditt vardagsrum.