HomeroomSE
Varukorg
Gör dig redo för att inreda för hösten
Vi har höstens hetaste inredningsfavoriter
I höst inspireras vi av fem härliga inredningstrender. Inred ditt sovrum, vardagsrum, matplats eller kontor med just dina favoriter. Med material som sammet, trä och naturmaterial skapar du en härlig känsla i hemmet. Våga utmana med kontrastfärger och trendig keramik så är du redo för hösten 2019!

Trä, trä, trä

Mycket trä är ledordet i höst - inspirerat av 70-talet! Blanda gärna olika träslag som furu, rotting och mangoträ för att skapa en naturlig och härlig känsla hemma.
Se alla produkter

Runda och rejäla bord

Under hösten 2019 är det helt rätt med mulliga möbler, både vad det gäller soffor, fåtöljer och bord. Rejäla underreden och runda eller ovala bordsskivor sätter stilen på matplatsen, gärna tillsammans med stolar i sammet.
Se alla produkter

Sammet

Höstens ”must haves” är sammet i alla dess former. Sammet fortsätter att vara en stor trend och vi gillar att frossa i sammet på både gardiner, möbler och kuddar!
Se alla produkter

Kontraster

Våga sticka ut och bryta av inredningen med hjälp av färg och form. I höst sätter vi ”ton-i-ton” lite åt sidan och tänker istället kontraster. En ”statement-lampa” eller en fåtölj i en poppande färg skapar liv i hemmet och just nu så är udda prydnadssaker och personliga vaser hetare än någonsin!
Se alla produkter

Gyllene toner

Höstens färgpalett hämtar inspiration från naturen med varma nyanser som sand och havre men också av mer brända och gyllene toner som rostrött, guld och brunt. Skapa en härlig balans med en blandning av neutrala färger och djupa toner för en hemtrevlig värme.
Se alla produkter