Köp Sängbord online nu | Homeroom
Varukorg
Filter Sortera på
Stil
Varumärken
Färg
  • Brun
  • Grå
  • Guld
  • Mässing
  • Natur
  • Svart
  • Vit
Sortera på Relevans

Ellos Home

Sängbord Thelma

1 299SEK

Ellos Home

Sängbord Paul

1 299SEK

Ellos Home

Sängbord Gabriella

1 499SEK

Ellos Home

Sängbord, Allan Höjd 21 cm

1 199SEK

Ellos Home

Sängbord, Allan Höjd 33 cm

1 399SEK

Ellos Home

Linnea sängbord med 3 lådor

1 399SEK

Ellos Home

Sängbord, Bruk Dia 33 cm

1 599SEK

Ellos Home

Sängbord

949SEK

Ellos Home

Sängbord Paul

1 299SEK

RGE

Sängbord Borneo

759SEK

Ellos Home

Sängbord, Bruk Dia 33 cm

1 599SEK

RGE

Sängbord Borneo

759SEK

Ellos Home

Sängbord, Vilma

429SEK

Sängar till alla

Den viktigaste möbeln är den du spenderar mest tid i. Vi sover i genomsnitt mellan en tredjedel och en fjärdedel av våra liv, därför är det viktigt att du har en säng som passar dig. Livet är för kort för att inte sova gott!

Det är dags för en ny säng när du vaknar med ont i ryggen eller känner dig trött och stel i kroppen när du vaknar på morgonen. Sitter smärtan högt upp i ryggen är din säng troligtvis för fast. Har du snarare ont i svanken är sängen antagligen för mjuk. Det är viktigt för kroppen att få vila avspänt under natten och inte utsättas för tryck. Om sängen inte ger kroppen rätt avlastning kommer kroppen att väcka sig själv och byta ställning under natten för att musklerna ska få slappna av.

En säng är en stor investering och därför vill man känna sig trygg med sitt val. Vi har svensktillverkade kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar av hög kvalitet till riktigt bra priser som håller länge. Madrasser i skum eller latex, och madrasser med resårpocket och zonpocket. Mycket säng för pengarna får du hos Homeroom!

Våra kontinentalsängar finns i fast, medel/fast och medel. Vilken typ av hårdhet du behöver på din säng avgörs av din längd och din vikt samt din sovställning. Läs mer i vår Sängguide kring hur du väljer rätt säng för dig!

I vårt stora utbud hittar du även kompletterande produkter till din säng såsom sängbord, sänggavel, sänglampa och ett enormt utbud av lakan, bäddset och överkast för ett komplett sovrum.