Köp Barnrumsdekoration online nu | Homeroom
Varukorg
Filter Sortera på

Barnrumsdekorationer (11)

11 träffar

Dags att inreda barnrummet? Då har du kommit rätt. Här hittar du allt ifrån anslagstavlor, vimplar, dörrskyltar, knoppar och tavlor från kända varumärken.

Jotex

ALICANTE klädstång

999SEK

JaBaDaBaDo

Dekorationsmobil Moln

179SEK

Kids Concept

Mätsticka Neo

349SEK

JaBaDaBaDo

Dekorationsmobil Regnbåge

179SEK

Jotex

MALOU metervara - ekologisk

89SEK

Kids Concept

Väggdekoration Neo Mammut

499SEK

JaBaDaBaDo

Vimpelslinga Grå

229SEK

JaBaDaBaDo

Vimpelslinga Svart

229SEK

Jotex

PANDA spegel

799SEK

Jotex

MALOU metervara - ekologisk

89SEK

Jotex

DALMATINA metervara

99SEK

Möbler online

Möbler ska passa oss lika bra som våra favoritkläder. Soffan ska vara lika härlig att krypa upp i som att kliva i dina skönaste byxor. Valet av möbler sätter din personliga touch i hemmet. Hos oss hittar du snygga möbler för att skapa din egen stil hemma och skapa ett hem som du trivs i!

Billiga möbler online eller designmöbler från välkända varumärken? Oavsett vad, har Homeroom det mesta du söker. Vi erbjuder möbler i alla olika former, stilar och färger. På Homeroom gör vi vårt bästa för att erbjuda fina och speciella möbler som kan användas för att få saker att hända i ditt hem. Dessa kan vara ett vackert skåp för köket, stolar i sammet för matsalen, eller ett vackert sidobord till hallen. Hyllor, hyllplan och konsoler är också populära möbler som ger gott om lagringsutrymme och som också kan se väldigt elegant ut! Skapa en underbar inredning och hitta rätt möbel för ditt ändamål på Homeroom.

Vi har ett utbud av möbler för alla hemmets rum och behov. Vardagsrum, sovrum, matsal, badrum, barnrum, kök, gästrum, balkong eller hall - alla rum har en sak gemensamt. De behöver inredas med vackra och praktiska möbler. Här finns allt från bord, stolar, soffor, sängar, fåtöljer, puffar, matgrupper och andra möbler för alla smaker. Behöver du skapa utrymme med en skön bäddsoffa i vardagsrummet, eller vill du ha en stor säng för att få plats med hela familjen i sovrummet. Upptäck dina favoriter i vårt breda möbelutbud med sängar, sängbord, tv-bänkar, soffbord, skrivbord och förvaringsmöbler . Kombinera gärna dina möbler med våra underbara mattor.

På Homeroom handlar du möbler enkelt och smidigt. Upptäck möbler nu på Homeroom!