.
Varukorg
Filter Sortera på

Jotex

ALICANTE klädstång

999SEK

Kids Concept

Väggdekoration Neo Mammut

499SEK

Ellos Home

Hushylla Funkis

250SEK 499SEK -50%

Jotex

MALOU metervara - ekologisk

89SEK

JaBaDaBaDo

Spegel Stjärna

179SEK

JaBaDaBaDo

Vimpelslinga Grå

229SEK

JaBaDaBaDo

Dekorationsmobil Regnbåge

179SEK

JaBaDaBaDo

Måttstock Moln

199SEK

Kids Concept

Mätsticka Neo

349SEK

Kids Concept

Star Mätsticka Vit

299SEK

JaBaDaBaDo

Dekorationsmobil Moln

179SEK

Jotex

MALOU metervara - ekologisk

89SEK

Jotex

DALMATINA metervara

99SEK

Kids Concept

Tavla Prince Beige/Vit

329SEK

Kids Concept

Tavla Princess Beige/Vit

329SEK

JaBaDaBaDo

Vimpelslinga Svart

229SEK

JaBaDaBaDo

Kudde måne

199SEK

Jotex

PANDA spegel

699SEK

Möbler online

Möbler ska passa oss lika bra som våra favoritkläder. Soffan ska vara lika härlig att krypa upp i som att kliva i dina skönaste byxor. Valet av möbler sätter din personliga touch i hemmet. Hos oss hittar du snygga möbler för att skapa din egen stil hemma och skapa ett hem som du trivs i!

Billiga möbler online eller designmöbler från välkända varumärken? Oavsett vad, har Homeroom det mesta du söker. Vi erbjuder möbler i alla olika former, stilar och färger. På Homeroom gör vi vårt bästa för att erbjuda fina och speciella möbler som kan användas för att få saker att hända i ditt hem. Dessa kan vara ett vackert skåp för köket, stolar i sammet för matsalen, eller ett vackert sidobord till hallen. Hyllor, hyllplan och konsoler är också populära möbler som ger gott om lagringsutrymme och som också kan se väldigt elegant ut! Skapa en underbar inredning och hitta rätt möbel för ditt ändamål på Homeroom.

Vi har ett utbud av möbler för alla hemmets rum och behov. Vardagsrum, sovrum, matsal, badrum, barnrum, kök, gästrum, balkong eller hall - alla rum har en sak gemensamt. De behöver inredas med vackra och praktiska möbler. Här finns allt från bord, stolar, soffor, sängar, fåtöljer, puffar, matgrupper och andra möbler för alla smaker. Behöver du skapa utrymme med en skön bäddsoffa i vardagsrummet, eller vill du ha en stor säng för att få plats med hela familjen i sovrummet. Upptäck dina favoriter i vårt breda möbelutbud med sängar, sängbord, tv-bänkar, soffbord, skrivbord och förvaringsmöbler . Kombinera gärna dina möbler med våra underbara mattor.

På Homeroom handlar du möbler enkelt och smidigt. Upptäck möbler nu på Homeroom!