Jotex ALASSIO solsäng/soffa - Vit - Utemöbler - Homeroom.se
Varukorg
Räntefri delbetalning i 24 månader!
Välj Delbetalning i kassan
Jotex

ALASSIO solsäng/soffa

4 499SEK
Gå till kassan
Hemleverans 99SEK
Levereras med hemleverans, priset baseras på varans vikt.

Får du bara plats med en möbel på balkongen så tipsar vi dig om att välja ALASSIO. En solsäng med ställbar rygg som också är en soffa för dina vänner. Dynan som hör till är snygg och bekväm. Material: Aluminium, 100% polyester och skumplastgummi. Storlek: Höjd 71 cm, bredd 200 cm, djup 71 cm, sitthöjd 35 cm + dyna 6 cm. Beskrivning: Solsäng eller utesoffa av pulverlackerad aluminium. Botten är av kraftig väv. Ryggdelen på solsängen är ställbar i 5 lägen. Madrassen har yttertyg av polyester med slubeffekt och foam av skumplastgummi. Skötselråd: Torkas av med lätt fuktad trasa. Tänk på att förvara din utedyna på en torr plats, väl skyddad från fukt och regn när den inte används. Tips/råd: Soffan blir extra skön med lösa prydnadskuddar mot ryggstödet, och du får den att matcha din stil perfekt.

 • Höjd: 71 cm
 • Bredd: 200 cm
 • Sitthöjd: 35,00 cm
 • Djup: 71 cm

Faktura

Med faktura får du upp till 60 dagars betalningstid.

 • Du behöver inte ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter/returnerar.
 • Fakturan e-postas till dig när varan skickas.

Delbetalning

Delbetala räntefritt i upp till 24 månader

 • Med delbetalning får du din första betalningsavi i slutet av den månad som infaller efter ditt köp.
 • Du får dina avier och information från Resurs Bank skickad till dig via den digitala brevlådan Kivra om du registrerad där. Om inte får du din faktura per post.

Kortbetalning

Betala direkt i kassan, säkert & tryggt med betalkort

 • Vi accepterar Visa och Mastercard som utställts i de nordiska länderna.
 • Vid en eventuell retur sker återbetalning till det betalkort du använt vid din betalning.
 • Vi krypterar alltid ditt kortnummer vilket gör ditt köp säkert.

Leveransätt

En beställning kan dela upp sig i olika leveranser eftersom varorna kan plockas från olika varulager. Vi levererar till den adress du registrerat på homeroom.se. I dagsläget erbjuder vi endast hemleverans. Du blir kontaktad av transportören innan leverans sker. Hemkörning kräver att du bor utmed farbar väg.

Hemleverans för varor över 20kg levereras som dagtid mellan 8-17 till husets ytterport/tomtgräns. Mindre varor under 20kg kan levereras med PostNords hempaket både dag och kväll på det flesta orter. I kassan visas leveransalternativen för vald adress och bokas innan beställningen slutförts.

När din beställning är redo att köras ut skickar vi ett SMS till dig, så att du kan välja vilken dag du vill ha leveransen. Du får också välja ett tidsfönster på 2–3 h som passar dig. Hos vissa transportörer kan du då även välja ”hämta vid terminal” alternativt ”företagscenter. Fraktavgiften kvarstår dock oförändrad.

För detaljerad information om leveranssätt, leveranstid och priser etc., se följande länk Leveransinformation. Vid leveransförsening av väsentlig betydelse kan köpet hävas.