Interior Trends 2024
Inredningstrender 2024

I år inspireras vi av fem härliga inredningstrender där vi bland annat ser en färgpalett hämtad från solnedgångens alla nyanser. Precis så som vi tar in alltmer färg i våra hem välkomnar vi även mer mönster i vår heminredning. Kanske är det geometriska mönster inspirerande från 60-talet eller asymmetriska mattor som tar över golvytan med sina oväntade former som får flytta in hemma hos dig under 2024. Låt dig inspireras av oväntade kombinationer och en mix av årtionden.

Inred med inspiration från solnedgång

Årets färgtrend hämtar inspiration från solnedgångens färgskala, där varma gula, orange och djupt röda toner tar plats. Dessa färger speglar en längtan efter lugn och harmoni. Plocka in trenden i hemmet genom kuddar, gardiner och filtar som blandar dessa nyanser för att skapa en harmonisk känsla i hemmet.

Interior Trends 2024

Inred med inspiration från solnedgång

 • Ellos Home - Ullmatta Valens Kelim

  Ellos Home Ullmatta Valens Kelim

  1 959 SEK 2 799 SEK
  Tid. lägsta pris 1 399 SEK
 • Pastill - Iris sidobord i glas ⌀ 35 cm

  Pastill Iris sidobord i glas ⌀ 35 cm

  1 599 SEK
 • Ellos Home - Fönsterlampa Lou

  Ellos Home Fönsterlampa Lou

  599 SEK

  +1 färg

 • Boel & Jan - Ljuslykta Goya M

  Boel & Jan Ljuslykta Goya M

  269 SEK

  +3 färger

 • Boel & Jan - Rumsmatta Idun

  Boel & Jan Rumsmatta Idun

  3 745 SEK
Inred med geometriska mönster

Mönster är en växande trend i inredningen och år 2024 står geometriska mönster i fokus, med inspiration från 60-talets estetik. Vi välkomnar smarta mönster och färgstarka geometriska former, som nu förgyller köksmattor och andra inredningsdetaljer för att skapa en levande retrokänsla.

Interior Trends 2024

Inred med geometriska mönster