inspiration stories wmah issue no 3

Med What makes a home så vill vi visa personliga hem som visar de olika stilarna som finns i varje hem. Att inreda ett hem ska vara roligt men kan samtidigt vara överväldigande och ge en rädsla av att misslyckas med sin hemmaperfektion. Vi tycker att denna stress är onödig och vill istället att hemmet ska vara ett fritt utrymme för trygghet och personliga uttryck. Därför vill vi uppmuntra till dessa personliga olikheter, för sanningen är att olikheter och brister är inte bara humant, det är också det som gör oss unika. Hemmet är en plats för att uttrycka sin personliga stil – så våga hitta din!

 inspiration stories wmah issue no 3
 inspiration stories wmah issue no 3

Vad är ett hem för dig?
Att känna sig hemma i en miljö som ger en värme och trygghet. Älskar att blanda gammalt och nytt med lite speciella detaljer som gör hemmet personligt och fräckt. Ett ställe där vi kan samla vänner och familj, för det är människorna som gör ett hem!

Vad är viktigt i ett hem för dig?
Att känna sig trygg och omge sig med saker man tycker om. Det är viktigt för mig att ha möbler och annat i inredningen som betyder något för mig, det kan vara något jag har köpt på resa, ärvt eller fått i present av någon jag tycker om.

Vad är det bästa med julen?
Väntetiden! Jag älskar att se fram emot julen under hela adventstiden. Att samla goda vänner och släktingar till middag, julfilm eller julpyssel. Älskar det!

Hur skapar du julkänsla hemma?
Jag tycker om att ta in naturen och till jul hämtar jag in gran- och enris som jag dekorerar med. Det doftar gott och ger julkänsla. Jag fyller också på med fler ljusslingor som skapar julstämning i alla rum.

Vad är ditt bästa julklappstips?
Jag älskar att planera julklappsinköpen. Att hitta på klappar som jag tycker passar till de som ska få dem, och slå in dem fint förstås!