Köp Kristallkronor online nu | Homeroom
Varukorg
Filter Sortera på
Stil
Varumärken
Färg
  • Glas
  • Grå
  • Guld
  • Krom
  • Mässing
  • Silver
  • Svart
  • Vit
Sortera på Relevans

Kristallkronor (27)

27 träffar

Skapa en lyxig känsla hemma med en kristallkrona i taket. Homeroom har flera olika modeller med både med diamanter och utan diamanter. Det finns hängande kristallkronor men även kronor som är fasta i taket. Här finns en kristallkrona för alla, välj mellan den lite mer eleganta eller kör på den lite mer moderna. Vi har något för alla stilar!

Markslöjd

Kristallkrona HIDDEN GEM 6L

5 839SEK 7 299SEK -20%

Markslöjd

SAXHOLM Plafond 2L Guld/MC IP21

1 119SEK 1 399SEK -20%

Markslöjd

GRÄNSÖ Krona 1L 30cm Borstad mässing/MC

1 279SEK 1 599SEK -20%

Markslöjd

Kristallkrona HIDDEN GEM 3L

3 439SEK 4 299SEK -20%

Markslöjd

Kristallplafond

2 399SEK 2 999SEK -20%

Markslöjd

MARIELUND Krona 3L Antik/MC

1 596SEK 1 995SEK -20%

Markslöjd

GRÄNSÖ Plafond 3L Krom/MC

1 599SEK 1 999SEK -20%

Markslöjd

SPARREHOLM Krona 5L Krom/Brilliant

3 836SEK 4 795SEK -20%

Belysning online

Hos Homeroom hittar du ett brett utbud av lampor och belysning online till bra priser! Vi har trendiga taklampor, mysiga fönsterlampor, vackra golvlampor och eleganta bordslampor. Vi tycker att det är viktigt att fylla sitt hem med ljus. Speciellt här i Norden när vi går i mörker en stor del av året. Belysning har stor inverkan på våra miljöer, både inne och ute.

Lamporna är en mycket viktig del av inredningen, inte bara för att ge ljus, utan också som dekoration. En mysig läslampa vid fåtöljen eller en ljusslinga Hos oss kan du kombinera en lampfot med en stor mängd olika skärmar, så att du kan skapa olika stilar med samma lampa.

Att ha många olika ljuskällor i ett rum ökar trivseln direkt. Belysningen är en av de viktigaste aspekterna i ett hem för att skapa trivsamhet och funktion. De flesta inredare rekommenderar att man har 6-8 ljuskällor i ett rum för att skapa bäst belysning, både när det ska vara mysigt och för att få mycket ljus när det behövs. Vi har trendig och stilfull belysning för alla rum och användningsområden.

Spana in vårt mycket breda utbud av lampor, ljusslingor och ljuskällor. Vi har något för alla stilar och behov så att alla kan köpa belysning till ett bra pris online hos Homeroom. Köp lampor och belysning online på Homeroom. Hos oss handlar du smidigt och säkert, med hemleverans och flera olika betalningsalternativ. Vi har allt. Välkommen in!