Badrumsbelysning online | Köp din badrumslampa här | Homeroom.se
Varukorg
Filter Sortera på
Varumärken
Färg
  • Brons
  • Krom
  • Mässing
  • Natur
  • Vit
Sortera på Relevans

Aneta

Badrumsbelysning Musica Plafond

899SEK 1 499SEK -40%

Aneta

Badrumsbelysning Siracusa plafond 1

839SEK

Aneta

Badrumsbelysning Ribera vägglampa 8w

1 259SEK

Aneta

Badrumsbelysning Bari

1 199SEK

Aneta

Badrumsbelysning Ribera 14w

1 579SEK

Aneta

Badrumsbelysning Bari

799SEK

Aneta

Badrumsbelysning Modica Vägglampa 8w

1 579SEK

Aneta

Badrumsbelysning Cutro

839SEK 1 399SEK -40%

Aneta

Badrumsbelysning Modica Vägglampa 9w LED

1 499SEK

Aneta

Badrumsbelysning Modica vägglampa 14w

2 099SEK

Aneta

Badrumsbelysning Ribera vägglampa 9w LED

1 899SEK

Belysning online

Hos Homeroom hittar du ett brett utbud av lampor och belysning online till bra priser! Vi har trendiga taklampor, mysiga fönsterlampor, vackra golvlampor och eleganta bordslampor. Vi tycker att det är viktigt att fylla sitt hem med ljus. Speciellt här i Norden när vi går i mörker en stor del av året. Belysning har stor inverkan på våra miljöer, både inne och ute.

Lamporna är en mycket viktig del av inredningen, inte bara för att ge ljus, utan också som dekoration. En mysig läslampa vid fåtöljen eller en ljusslinga Hos oss kan du kombinera en lampfot med en stor mängd olika skärmar, så att du kan skapa olika stilar med samma lampa.

Att ha många olika ljuskällor i ett rum ökar trivseln direkt. Belysningen är en av de viktigaste aspekterna i ett hem för att skapa trivsamhet och funktion. De flesta inredare rekommenderar att man har 6-8 ljuskällor i ett rum för att skapa bäst belysning, både när det ska vara mysigt och för att få mycket ljus när det behövs. Vi har trendig och stilfull belysning för alla rum och användningsområden.

Spana in vårt mycket breda utbud av lampor, ljusslingor och ljuskällor. Vi har något för alla stilar och behov så att alla kan köpa belysning till ett bra pris online hos Homeroom. Köp lampor och belysning online på Homeroom. Hos oss handlar du smidigt och säkert, med hemleverans och flera olika betalningsalternativ. Vi har allt. Välkommen in!