about

Om Homeroom

På Homeroom tror vi på mångfald. Med visionen att skapa marknadens största utbud inom heminredning så vill vi göra det roligt och enkelt för dig som kund att hitta det du letar efter - oavsett vad det är.

Du vet bättre vad du gillar. Du vet bättre vad som passar in hemma hos dig. Du vet bättre vad du har råd med. Med vårt breda sortiment med produkter från olika stilar, material och prisklasser vill vi göra det möjligt för dig som kund att skapa ett hem som reflekterar din personlighet.

Vi tror att vem som helst kan vara en inspiration.

Vi ger dig nycklarna att forma ditt hem som det passar dig

Vårt team jobbar ständigt med att ta in det bredaste sortimentet av stilar, smaker, ursprung, material och prisklasser så att du kan hitta allt till ditt hem på ett enkelt och bra sätt hos oss.

Trots att Homeroom är en relativt ny e-handelsplats för heminredning så har vi många års erfarenhet inom Ellos Group, som Homeroom är en del av. Ellos Group, är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda bästa möjliga kundupplevelse och utbud.

Våra värderingar

Det ska vara enkelt, inspirerande och roligt att handla heminredning hos oss vilket också ska kännas genom hela köpupplevelsen. Från första mötet med oss, till själva köpet, i kontakt med kundtjänst och till det att produkten är levererad och på plats hemma hos dig vill vi ge våra kunder en positiv upplevelse.